На Запорізькому напрямку загинув сержант з Прикарпаття Назарій Цимбаліст

На Запорізькому напрямку загинув сержант з Прикарпаття Назарій Цимбаліст

На Запорізькому напрямку загинув сержант з Прикарпаття Назарій Цимбаліст
. Фото: Facebook/Калуська міська рада

30 грудня 2022 року в бою з російськими окупантами загинув сержант з Івано-Франківщини Назарій Цимбаліст. Про смерть земляка повідомили на Facebook-сторінці Калуської міської ради.

Як ідеться у дописі, військовослужбовець з перших днів повномасштабного вторгнення РФ в Україну мобілізувався. Назарій Цимбаліст 10 місяців служив головним командиром міномета другого взводу мінометної батареї.

"Наш герою, низький уклін та безмежна вдячність тобі за любов до України, за самовідданість та саможертовність. Ти вічно житимеш у наших серцях, у пам’яті наступних поколінь. Глибокі співчуття родині полеглого героя, друзям, знайомим, побратимам", — написали на сторінці Калуської міськради.

Назарій Цимбаліст загинув внаслідок ворожого артилерійського обстрілу на околицях села Дорожнянка Запорізької області. Йому було 38 років.

Читайте також

Читайте нас у Telegram: головні новини Івано-Франківщини

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини й ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок