У Херсоні виникло три нові осередки захворювання, - Чабан

У Херсоні виникло три нові осередки захворювання, - Чабан

У Херсоні виникло три нові осередки захворювання, - Чабан
. Суспільне: Херсон

На останню добу на Херсонщині було зарєстровано чотири випадки захворювання на коронавірус. Всі вони у Херсоні. Двоє в одній сім'ї. Тож зараз в обласному центрі три осередки хвороби. Про це на брифінгу розповів заступник голови обледрадмінстрації Вадим Чабан.

Він зазначив, що всі ці вападки опрацьовуються епідеміологами. Біли відібрані проби у 120 контактних осіб. Результатів ПРЛ-тестування чекають.

"Насторожує те, що всі ці люди мешкають у Суворовському районі міста Херсона. Сподіваємось, що ми своєчасно виявим захворівших і зможемо прийняти заходи для того, щоб цей спалах не розростався", - зазначив Вадим Чабан.

Станом на 14:00 20 травня в області 173 лабораторно підтверджених випадки захворювання на коронавірус. З них 132 випадки одужання, два летальних випадки, і 38 осіб хворіють. 15-ть осіб знаходяться в обласній інфекційній лікарні.

"Я ще раз прошу всіх із розумінням підійти до того, що вимоги карантина послабшані, але всеодно треба дотримуватись маскового режиму, режиму соціальної дистанції ,режиму звичайної гігієни. Мийте руки, ходіть в масках і дотримуйтесь карантинних правил", - сказав Вадим Чабан.

Також від додав, що якщо кількість хворих збільшуватиметься доведеться зупинити роботу транспорту та закрити заклади, що почали працювати.

Що відомо:

Таміла Іванова.

На початок