Через планові знеструмлення в Дніпрі понад 30 будинків без опалення

Через планові знеструмлення в Дніпрі понад 30 будинків без опалення

Через планові знеструмлення в Дніпрі понад 30 будинків без опалення
. Ілюстративне фото: УНІАН

Станом на 10:00 27 грудня через знеструмлення трьох котелень у Центральному районі Дніпра без тепла залишилися мешканці 31 будинку. Про це йдеться в повідомленні на сайті міськради Дніпра.

За інформацією міськради, без опалення 17 будинків на проспекті Олександра Поля, 13 – на вулиці Новосільній та один будинок на вулиці Полєтаєва.

Теплопостачання відновлять одразу після подачі електроенергії в котельні, сказано в повідомленні.

Окрім того, через віялові вимкнення електропостачання не працюють будинкові котельні на вулицях Київській, Новорловській, Чечелівській та інших.

Також через аварію на водогоні в деяких будинках немає води. За повідомленням, аварійна бригада КП "Дніпроводоканал" працює над ліквідацією пошкодження водопроводу по вулиці Паторжинського, 27 та на проспекті Олександра Поля, 137.

Водопостачання відновлять протягом дня.

Якщо у вас виникли проблеми з водопостачанням чи опаленням, телефонуйте на єдину "гарячу" лінію Дніпровської міської ради: (056) 732-12-12, (095) 732-12-12, (096) 732-12-12, (073) 732-12-12.

Що відомо

  • Через ракетну атаку РФ 16 грудня по об’єктах енергетичної інфраструктури у Дніпрі та області без струму залишились низка комунальних об’єктів тепло- та водопостачання.
  • З 21 грудня на Дніпропетровщині почали діяти оновлені графіки стабілізаційних відключень електроенергії. Знеструмлення здійснюватимуть так, щоб електрика була відсутня не більше чотирьох годин через п'ять годин наявності світла.

Читайте також

На маршрути Дніпра вийшла частина трамваїв та тролейбусів: який графік руху

На Дніпропетровщині запровадили вимкнення світла за графіком

Читайте нас у Telegram: Суспільне Дніпро

На початок