У Києві дорожники обробляють вулиці протиожеледними засобами — Кличко

У Києві дорожники обробляють вулиці протиожеледними засобами — Кличко

У Києві дорожники обробляють вулиці протиожеледними засобами — Кличко
. Фото: Київавтодор/Facebook

У столиці йде сніг і дорожники розпочинають превентивну обробку вулиць протиожеледними засобами. Про це повідомляє мер Києва Віталій Кличко.

"Вночі, коли дороги будуть вільними, до робити в місті комунальники планують залучити 276 одиниць спецтехніки", — каже Кличко.

За його словами, в залежності від інтенсивності опадів кількість снігоприбиральної техніки коригуватимуть.

Синоптики прогнозують у Києві в ніч проти 27 грудня дощ з мокрим снігом. Вночі та вранці на дорогах місцями ожеледиця. Температура по області вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 2-7° тепла; у Києві вночі близько 0°, вдень 3-5° тепла.

Що відомо про погіршення погоди у Києві

20 грудня у Києві через погіршення погодних умов, столичні комунальні служби розпочали обробку вулиць від ожеледиці. Ввечері на вулиці міста виїхало 126 одиниць спецтехніки "Київавтодору"

15 грудня через сильний снігопад у Києві на дорогах працювали 289 одиниць техніки дорожників і близько 100 спецавто інших служб. Загалом до роботи залучили майже 5 тисяч комунальників.

Із 7 на 8 грудня київські дорожники цілодобово обробляли вулиць столиці протиожеледними реагентами і прибирали дороги та тротуарів від снігу. Зокрема, у місті працювали 336 одиниць техніки комунальної корпорації "Київавтодор" та понад 5 тисяч працівників.

Із 19 листопада у Києві збільшили кількість техніки та працівників для прибирання наслідків негоди.

У Києві всі служби готові до зміни погодних умов та прибирання міста. Про це 28 листопада повідомив мер Києва Віталій Кличко. Дорожня служба має 525 одиниць основної і додаткової техніки, яку використовують для прибирання снігу й протиожеледної обробки покриття в столиці, зазначив мер.

У Києві підприємці отримують попередження за неприбраний сніг. Після погіршення погодних умов у Києві інспекція з благоустрою посилено контролює прибирання вулиць столиці від снігу та льоду.

У кожному районі столиці визначать парки чи сквери, де замість технічної солі застосовуватимуть гранітну крихту. Оскільки технічна сіль та інші протиожеледні реагенти погано впливають на рослини та можуть бути шкідливими для тварин, у той час як гранітна крихта — безпечна.

Читайте також

Кияни просять сповіщати їх про тривогу за допомогою смс — петиція

Ікони на ящиках з-під набоїв. У Києві презентували благодійну виставку

У Росії — вибухи на аеродромі "Енгельс", Україна ініціювала виключення РФ з Радбезу ООН. 306 день війни. Онлайн

На початок