На Волині відремонтували два кілометри дороги до пункту пропуску "Ягодин"

На Волині відремонтували два кілометри дороги до пункту пропуску "Ягодин"

На Волині відремонтували два кілометри дороги до пункту пропуску "Ягодин"
. Відремонтована ділянка дороги перед "Ягодином", грудень 2022 року. Фото: Служба автодоріг Волині

У Волинській області перед пунктом пропуску "Ягодин – Дорогуськ" заасфальтували майже два кілометри автомобільної дороги Київ – Ковель – Ягодин (на м.Люблін), – повідомили в Службі автомобільних доріг області.

Дорожники ремонтували аварійні ділянки та оновлювали покриття на чотирьох смугах автошляху і розподільчій частині, зокрема встелили два шари асфальтобетонної суміші завтовшки 15 сантиметрів.

"Асфальт укладали і вдень, і вночі. Якість робіт на кожному етапі перевірено лабораторіями замовника та підрядника, зокрема ними відбиралися проби нового дорожнього покриття для проведення подальших випробувань", – сказано в повідомленні.

На Волині відремонтували два кілометри дороги до пункту пропуску "Ягодин"
Фото: Служба автодоріг Волині

Нині поблизу пункту пропуску облаштовують нове бар’єрне огородження. Його поставлять майже на всій протяжності двокілометрової ділянки. У разі, якщо погода буде сприятливою, то дорожники також нанесуть тимчасову дорожню розмітку.

Довідково: ремонт траси Київ – Ковель – Ягодин відбувається у рамках програми "Відкритий кордон", що передбачає ліквідацію вузьких місць на західному кордоні України задля швидкого і системного поліпшення як вантажних, так і пасажирських перевезень "Україна – ЄС".

Що відомо

  • У травні дорожники ремонтували аварійні ділянки на автодорозі Київ – Ковель – Ягодин на відрізку від села Машів до пункту контролю "Ягодин".
  • У жовтні працівники підрядної фірми на трасі Київ – Ковель – Ягодин відновлювали дорожнє покриття та облаштовували придорожню інфраструктуру на двох ділянках протяжністю 32 кілометри. У листопаді відбувався ремонт двокілометрової ділянки дороги.
  • 5 грудня стартували ремонтні роботи 2,5 кілометра автомобільної дороги Київ – Ковель – Ягодин між селами Коцюри і Римачі. Збільшений потік вантажівок у напрямку Ковеля та Ягодина зіпсував дорожнє покриття, зокрема на під’їзді до пункту пропуску. Аби зробити рух транспорту безпечним, частину траси почали асфальтувати.

Термінові новини читайте в Telegram та Viber Суспільного Луцьк.

На початок