На фронті загинув режисер Олег Бобало

На фронті загинув режисер Олег Бобало

На фронті загинув режисер Олег Бобало
. Фото: Antonina Belinska/Facebook

21 грудня стало відомо, що на фронті загинув режисер Олег Бобало. Про це у Facebook повідомив український оперний і драматичний режисер Євген Лавренчук.

"Перед очима пронеслися миттєвости дитинства, спільні зустрічі Нових років, час, коли ми разом виступали у львівському молодіжному театрі "Дебют", а потім, й в театрі Бориса Озерова", – написав він.

Режисер загинув на фронті під Бахмутом.

"По справедливості, він мав би знімати кіно. Він мав би бути затребуваний в цій галузі. Натомість у нас дома стояв автомат і купа військових "ніштячків", що передавала мама з Америки, для хлопців", – написала у власному пості дружина режисера, акторка Анна Яремчук.

Хотів він бути військовим? – ні. Хотів він кіномайданчик змінити на окопи? – ні. Мав би він пройти через всю війну цілим і неушкодженим? – так.
Анна Яремчук

бобало режисер
На фронті загинув режисер Олег Бобало. Фото: Maria Massalitina/Facebook

Олег Бобало-Яремчук – режисер телевізійних фільмів, рекламних роликів, телепередач. Режисер короткометражного фільму "Структура кави або "Абзац" за мотивами оповідань Богдана Жолдака.

Читайте нас у Facebook і Telegram, дивіться наш YouTube.

Станьте частиною Суспільне Культура: напишіть нам про цікаві події культурного життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Ваші історії важливі для нас!

На початок