Прикарпатські енергетики перерахували понад 10 млн грн для ЗСУ

Прикарпатські енергетики перерахували понад 10 млн грн для ЗСУ

Прикарпатські енергетики перерахували понад 10 млн грн для ЗСУ
. Фото: Суспільне Івано-Франківськ

Прикарпатські енергетики віддали у листопаді 2022 майже півтора мільйона гривень одноденного заробітку на потреби Збройних сил України. За сім місяців працівники "Прикарпаттяобленерго" перерахували на потреби бійців понад 10 млн грн, повідомили на сайті компанії.

"За перший транш у листопаді у розмірі 700 тис. грн волонтери придбали та передали для бійців паливозаправник. Другий транш у розмірі 707 530 грн буде спрямований на придбання 21 комплекту рацій для надійного цифрового зв’язку між військовими підрозділами", — йдеться у дописі.

Що відомо

Ініціативу "Одноденний заробіток — на армію" на підприємстві започаткували на прохання працівників у межах партнерства з координаційним центром "Save Ukraine Now", що підтримує батальйони з Прикарпаття на передовій.

Наразі до ініціативи долучилися майже 1 800 працівників "Прикарпаттяобленерго", а це 70% — колективу.

Читайте також

Читайте нас у Telegram: головні новини Івано-Франківщини

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини й ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок