Нічна атака дронів на Київ. Збито 18 "шахедів" — КМВА

Нічна атака дронів на Київ. Збито 18 "шахедів" — КМВА

Нічна атака дронів на Київ. Збито 18 "шахедів" — КМВА
Пожежники гасять пожежу на одному з об'єктів інфраструктури у Києві, куди влучив "шахед" 19 грудня 2022р. . Фото: ДСНС України / Facebook

Над Києвом під час нічної атаки РФ зафіксували 23 дрони-камікадзе. Сили оборони знищили 18 безпілотників. Про це повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

За його словами, загиблих і поранених людей немає, проте уламки пошкодили проїжджу частину у Солом'янському районі, а також вікна у Шевченківському районі.

"На жаль, є влучання в об’єкт критичної інфраструктури. Аварійні служби ліквідовують наслідки", повідомив Сергій Попко.

Що відомо про атаку дронів на Київ 19 грудня

У ніч проти 19 грудня в низці районів Києва пролунали вибухи. Столична влада повідомила, що РФ здійснила атаку за допомогою іранських дронів, частина влучила в об’єкт критичної інфраструктури. Мер Києва Віталій Кличко підтвердив вибухи у Солом’янському та Шевченківському районах столиці.

Згодом у КМВА уточнили, що Росія атакувала Київ кількома хвилями, загалом застосувавши понад 20 безпілотників. Силам ППО вдалося знищити близько 15 дронів. За попередніми даними, у Києві немає загиблих та поранених унаслідок російської нічної атаки на столицю за допомогою БПЛА, заявив мер Віталій Кличко.

У Києві та області після чергової атаки військами РФ об’єктів критичної інфраструктури застосовуються екстрені відключення світла. Графіки стабілізаційних вимкнень не діють.

Читайте також

Нічна атака "шахедами", росіяни не випускають з окупованих територій, Путін їде до Лукашенка. 299 день війни. Онлайн

На початок