Тест: чемпіонат 1
Тест: чемпіонат 1
Хто коментуватиме фінал ЧС-2022 з футболу на платформах Суспільного

Хто коментуватиме фінал ЧС-2022 з футболу на платформах Суспільного

Коментатори на Радіо Промінь та Суспільне Спорт.

Фінал ЧС-2022 з футболу сформовано: збірна Франції зіграє проти Аргентини у матчі за головний футбольний трофей. Це буде остання, 64-а гра Мундіалю в Катарі, у якій визначиться новий чемпіон світу.

Збірні Франції та Аргентини на шляху до цього поєдинку виграли п'ять з шести матчів у Катарі: аргентинці програли Саудівській Аравії у групі, а французи - Тунісу теж у групі. Інші п'ять матчів команда виграли.

Стежити наживо за фіналом ЧС-2022 з футболу можна буде на усіх платформах Суспільного: сайті Суспільне Спорт, місцевих телеканалах Суспільного (Суспільне Київ, Суспільне Львів і т.д.), а також слухати на Радіо Промінь.

Передматчеві активності на Суспільне Спорт розпочнуться о 15:40, коли стартує передматчева студія з Віталієм Волочаєм, Андрієм Сеньківом та Олексієм Мандзієм на сайті та Youtube-каналі Суспільне Спорт. О 16:17 ця ж студія увімкнеться і на місцевих телеканалах Суспільного.

У студії будуть розбирати головні події того, що відбувалося у матчі в Катарі, а безпосередньо коментуватимуть гру дві команди: на місцевих телеканалах та на Радіо Промінь.

Хто коментуватиме фінал ЧС-2022 на Суспільному

На місцевих телеканалах та на сайті Суспільне Спорт працюватиме Андрій Столярчук. Він коментував матч-відкриття турніру, а також півфінальну гру Аргентини на турнірі.

На Радіо Промінь на фіналі ЧС-2022 з футболу працюватимуть Вадим Власенко та Вадим Корженко. Загалом Радіо Промінь відтранслював наживо усі матчі плей-оф та понад 30 ігор загалом на турнірі.

Одразу після гри в ефірі сайту та Youtube-каналу Суспільне Спорт дивіться підсумкову післяматчеву студію про фінал чемпіонату світу в Катарі!

На початок