На Херсонщині утворили ще чотири військових адміністрації та призначили їм очільників

На Херсонщині утворили ще чотири військових адміністрації та призначили їм очільників

На Херсонщині утворили ще чотири військових адміністрації та призначили їм очільників
. Фото: НАН України

На Херсонщині утворили три сільські та одну селищну військові адміністрації. Відповідний указ підписав Президент Зеленський 14 грудня та призначив очільників новоутворених військових адміністрацій.

Указ Президента України № 865/2022 "Про утворення військових адміністрацій населених пунктів у Херсонській області" набув чинності з дня його підписання.

На Херсонщині утворили Музиківську, Присиваську та Тавричанську сільські військові адміністрації та Білозерську селищну військову адміністрацію.

Ігоря Острівного призначили начальником Білозерської селищної військової адміністрації Херсонського району Херсонської області.

Ігоря Підгородецького — начальником Музиківської сільської військової адміністрації Херсонського району Херсонської області.

Начальницею Тавричанської сільської військової адміністрації Каховського району Херсонської області стала Тетяна Ющенко.

Олена Пелешок очолила Присиваську сільську військову адміністрацію Каховського району Херсонської області.

Що відомо

  • 19 вересня Президент Зеленський підписав Указ №658/2022 про утворення військових адміністрацій в 15 населених пунктах Херсонської області.
  • 28 жовтня Президент Зеленський призначив очільників 5 сільських, 5 селищних та однієї міської військових адміністрацій на Херсонщині.
  • 10 листопада Президент Зеленський призначив очільників Каховської, Голопристанської міських та Хрестівської сільської військових адміністрацій на Херсонщині.
  • 9 листопада на Херсонщині утворили Голопристанську та Каховську міські військові адміністрації та Долматівську та Хрестівську сільські військові адміністрації.
  • 1 грудня президент Зеленський призначив очільника Ювілейної сільської військової адміністрації на Херсонщині.

Читайте також

294 день війни: хроніка подій в Херсонській області

Читайте нас у Тelegram: Суспільне Херсон

Підписуйтесь на Суспільне Херсон у Viber

На початок