Суспільне оголошує акредитацію на фінал Нацвідбору на Євробачення-2023

Суспільне оголошує акредитацію на фінал Нацвідбору на Євробачення-2023

Суспільне оголошує акредитацію на фінал Нацвідбору на Євробачення-2023
. Суспільне

У суботу, 17 грудня, о 17:00 відбудеться фінал Національного відбору учасника на Євробачення-2023, за результатами якого стане відомо, хто представить Україну на Пісенному конкурсі Євробачення наступного року.

Суспільне Мовлення запрошує представників медіа та фан-спільнот подати заявки на акредитацію на Нацвідбір, який відбудеться в укритті. Для цього потрібно заповнити форму акредитації.

Читайте також: "Цікаві факти про фіналістів Нацвідбору на "Євробачення-2023""

Нагадаємо, у фіналі візьмуть участь десятеро фіналістів Нацвідбору. Переможець потрапить на 67-й міжнародний пісенний конкурс Євробачення-2023, що відбудеться у Ліверпулі наступного року.

Конкурс відбудеться на арені "Ліверпуль-Арена" 9 травня, другий — 11 травня, а грандіозний фінал — 13 травня. Євробачення-2023 пройде від імені цьогорічного мовника-переможця — української телерадіокомпанії Суспільне Мовлення.

Читайте нас у Facebook і Telegram, дивіться наш YouTube.

Станьте частиною Суспільне Культура: напишіть нам про цікаві події культурного життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Ваші історії важливі для нас!

На початок