Тест: чемпіонат 1
Тест: чемпіонат 1
У Катарі помер другий журналіст, що висвітлював чемпіонат світу з футболу: що про це відомо

У Катарі помер другий журналіст, що висвітлював чемпіонат світу з футболу: що про це відомо

ЗМІ
У Катарі помер другий журналіст, що висвітлював чемпіонат світу з футболу: що про це відомо
. AP

Цього разу йдеться про фотокореспондента одного з місцевих телеканалів.

У Катарі помер другий журналіст, що працював на місцевому чемпіонаті світу з футболу. Про смерть місцевого громадянина Каліда Аль-Місслама повідомляє катарське медіа The Gulf Times.

Наприкінці минулого тижня першим журналістом, що помер під час ЧС-2022, став американець Ґрант Вол. У пресі йшлося, що Волу стало погано під час матчу 1/4 фіналу турніру між Аргентиною та Нідерландами.

Згодом інцидент прокоментував брат журналіста Ерік Вол. Той стверджував: Ґрант повідомляв йому про погрози смерті після гучного інциденту, коли журналіста не пустили на стадіон через футболку із символікою ЛГБТ-спільноти.

Читайте також: Помер американський журналіст Ґрант Вол, який раніше був затриманий через ЛГБТ+ футболку на ЧС-2022 у Катарі

Що сталося з катарським журналістом

Обставини смерті Аль-Місслама залишаються нез'ясованими. Відомо, що той працював фотокореспондентом для катарського телеканалу Alkass та висвітлював події світової першості з футболу.

Джерело повідомляє, що Калід "раптово помер під час роботи на чемпіонаті світу-2022".

Що відомо

  • Минулого тижня в Катарі помер найманий іноземець, що працював на базі однієї зі збірних. Причиною його смерті став нещасний випадок під час роботи.
Читайте також: "Глибоко засмучені". Найманий мігрант загинув у Катарі під час групового раунду ЧС-2022: що сталося
  • Часті випадки смерті робітників-мігрантів стали одним з рушіїв критики проведення чемпіонату світу в Катарі. За даними видання The Guardian, число загиблих серед них може становити близько шести тисяч людей.
  • Мундіаль у Катарі стартував 20 листопада. Цього тижня на турнірі відбудуться півфінальні матчі Аргентина - Хорватія та Франція - Марокко. Новий чемпіон світу визначиться в неділю, 18 грудня.
На початок