Спортсмени з Одеської області завоювали 22 медалі на чемпіонаті України з тхеквондо

Спортсмени з Одеської області завоювали 22 медалі на чемпіонаті України з тхеквондо

Спортсмени з Одеської області завоювали 22 медалі на чемпіонаті України з тхеквондо
Спортсмени з Одеської області. Фото: НОК в Одеській області

Спортсмени з Одеської області завоювали чотири золоті, п'ять срібних і 13 бронзових медалей на чемпіонаті України з тхеквондо, який відбувся в Івано-Франківську. Про це повідомили в відділенні НОК України в Одеській області.

Змагання відбулись в чотирьох вікових категоріях – "дорослі", "молодь", "юніори" і "кадети". У категорії "до 74 кг" серед дорослих чемпіоном України став Дмитро Говорун, бронзовими призерами в тій же категорії — Віктор Семанюк та Денис Бішляга, а також Юлія Гамурар ("до 73 кг") i Дмитро Міндов ("до 58 кг").

Чемпіоном України серед молоді став Віктор Семанюк. Завоювати "срібло" вдалось Микиті Сугаку ("до 51 кг") та Олександрі Лабузовій ("до 55 кг"). "Бронзу" отримали Дмитро Козирєв ("до 59 кг"), Єгор Лукашук ("до 63 кг"), Денис Бішляга, Аріна Співак ("до 57 кг").

Серед кадетів чемпіонками України стали сестри-близнючки Анастасія і Златослава Волосенко, які виступили в різних вагових категоріях – "до 41 кг" і "до 44 кг" відповідно. "Срібло" завоювали Матвій Лукашук ("до 57 кг") і Даніїл Моднов ("до 45 кг"). Вибороли "бронзу" – Іван Черевичний ("до 61 кг") і Софія Атаманюк ("+ 59 кг").

Читайте також

  • Одеська каратистка виборола "золото" Молодіжної ліги
  • Спортсмени з Одещини завоювали "срібло" та три "бронзи" з карате
  • Чемпіонами з греко-римської боротьби стали одесити Владлен Козлюк та В’ячеслав Байрактар

Читайте нас у Telegram, Viber, Facebook та Instagram: головні новини Одеси та області

На початок