В Івано-Франківську прощатимуться із загиблим військовослужбовцем Йосифом Мельничуком

В Івано-Франківську прощатимуться із загиблим військовослужбовцем Йосифом Мельничуком

В Івано-Франківську прощатимуться із загиблим військовослужбовцем Йосифом Мельничуком
. Фото: Facebook/Тарас Огар

В Івано-Франківську прощатимуться із загиблим військовослужбовцем Йосифом Мельничуком. Про це повідомив на Facebook-сторінці священник Тарас Огар.

Йосиф Мельничук народився 4 січня 1972 року в селі Комарів Галицької громади. З 2000 року мешкав у Івано-Франківську.

Боєць воював у 78 батальйоні 102 окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ Івано-Франківщини імені полковника Дмитра Вітовського.

Військовослужбовець загинув 6 грудня внаслідок артилерійського обстрілу військовими РФ на околиці міста Гуляйполе Запорізької області, повідомила у Telegram-каналі голова Івано-Франківської обласної військової адміністрації Світлана Онищук.

З її слів, тоді ж загинув його побратим — головний сержант, голова Івано-Франківського "Пласту" Назар Лугарєв. Смертельне поранення отримав солдат Артур Грималюк.

7 грудня через мінометний обстріл збройними формуваннями Росії на північній околиці села Дорожнянка Гуляйпільської громади полягли бійці 78 батальйону — сержант Ігор Сабадах та солдат Ігор Гойванюк.

Похорон Йосифа Мельничука почнеться 11 грудня о 13:00 в Будинку смутку. Бійця поховають на кладовищі в Опришівцях.

Читайте також

Читайте нас у Telegram: головні новини Івано-Франківщини

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини й ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок