Netflix опублікував трейлер спецепізоду шоу Девіда Леттермана із Зеленським

Netflix опублікував трейлер спецепізоду шоу Девіда Леттермана із Зеленським

Netflix опублікував трейлер спецепізоду шоу Девіда Леттермана із Зеленським
. Фото: з Twitter Netflix

12 грудня на Netflix відбудеться прем'єра епізоду з українським президентом Володимиром Зеленським у межах шоу Девіда Леттермана. 8 грудня опублікували трейлер.

У ролику показано, як Леттерман прибув до Києва потягом, спускається на станцію столичного метрополітену, а також перші секунди інтерв'ю із Зеленським.

Шоу було записано під час приїзду коміка до Києва у жовтні. Програму знімали в Київському метрополітені на станції Майдан Незалежності.

"Я ніколи не робив нічого, схожого на це", — говорить Леттерман у ролику, спускаючись у метро.

У жовтня стендап-комік та радіоведучий Антон Тимошенко у своєму Instagram розповів, що зустрів Леттермана на підпільному стендапі, що відбувався поблизу станції метро "Золоті ворота", а також опублікував у сторіз відео, в якому американський комік зі сцени каже, що працює над спеціальним епізодом свого шоу на Netflix.

Пізніше стрімінговий сервіс підтвердив це. "Девід Леттерман нещодавно відвідав Київ, щоб взяти інтерв’ю у президента Володимира Зеленського для майбутнього епізоду шоу "Мій наступний гість не потребує представлення" з Девідом Леттерманом", — йдеться у повідомленні.

Девід Леттерман — американський комік, ведучий програми "Вечірнє шоу з Девідом Леттерманом" на телеканалі CBS. Він також є теле- і кінопродюсером. Його компанія Worlwide Pant продюсує його ж шоу. 1996 року телеведучий зайняв 45 місце у рейтингу 50 Найкращих телевізійних Зірок за всі часи.

Читайте нас у Facebook і Telegram, дивіться наш YouTube.

Станьте частиною Суспільне Культура: напишіть нам про цікаві події культурного життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Ваші історії важливі для нас!

На початок