Spotify назвав найпопулярніші пісні 2022 року

Spotify назвав найпопулярніші пісні 2022 року

Spotify назвав найпопулярніші пісні 2022 року
. Фото: Kalush офіційна сторінка/Facebook

30 листопада стрімінговий сервіс Spotify назвав найпопулярніші пісні 2022 року. Майже всі позиції українського топ-5 зайняли переможці Євробачення Kalush Orchestra.

Найпопулярнішим треком стала "Stefania". 2, 3 та 5 позицію посіли колаборації гурту Kalush з іншими артистами:

  • Kalush, Skofka — "Додому"
  • Kalush, Tember Blanche — "Калуські вечорниці"
  • Kalush, Skofka — "Файна"

На четвертому місці опинилась пісня гурту Мюслі — "Вова, *баш їх бл*дь".

Kalush Orchestra також стали найпопулярнішими українськими артистами цього року. Вони лишили позаду Skofka, Океан Ельзи, Валентина Стрикала та Jerry Heil.

У світі ж найпопулярнішою піснею став трек британського співака Гаррі Стайлза "As It Was". Кліп до нього знімала українська режисерка Таню Муіньо у перший день повномасштабного вторгнення Росії.

На другому місці розташувався трек британської інді-рок-групи Glass Animals "Heat Waves". The Kid LAROI і його пісня "STAY" стала третьою за популярністю піснею року. "Me Porto Bonito" і "Tití Me Pregunto" - четверте і п'яте місця відповідно.

Найпопулярнішим артистом на Spotify уже втретє займає Bad Bunny — пуерто-риканський репер, співак, автор пісень і актор. Разом з ним в топ увійшла Тейлор Свіфт. Вона стала не тільки другою найпопулярнішою артисткою року в світі, але і кращою артисткою в Австралії, Великобританії, Ірландії, Малайзії, на Філіппінах, в Новій Зеландії, в Катарі, Словенії та Сінгапурі. На третьому місці — Drake, на четвертому — The Weeknd, а замикає п'ятірку лідерів k-pop гурт BTS.

Spotify назвав найпопулярніші пісні 2022 року
Spotify назвав найпопулярніші пісні 2022 року.

Читайте нас у Facebook і Telegram, дивіться наш YouTube.

Станьте частиною Суспільне Культура: напишіть нам про цікаві події культурного життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Ваші історії важливі для нас!

На початок