Прикарпатські поліцейські затримали втікача з наркотиками

Прикарпатські поліцейські затримали втікача з наркотиками

Прикарпатські поліцейські затримали втікача з наркотиками
. Нацполіція Івано-Франківської області

У місті Рогатин, що на Прикарпатті, правоохоронці зупинили автомобіль, водій якого був напідпитку. Під час поверхневої перевірки транспортного засобу поліцейські знайшли наркотичні речовини. Про це інформує пресслужба Нацполіції в Івано-Франківській області.

Патрульні помітили, як водій Opel Kadett порушив правила дорожнього руху. Правоохоронці за допомогою спеціальних сигналів намагалися зупинити машину. Натомість водій лише пришвидшив рух. Через кілька хвилин авто заїхало в огорожу приватного помешкання. Водій вийшов з транспортного засобу і намагався втекти, проте поліцейській його затримали.

Прикарпатські поліцейські у салоні авто знайшли наркотики
Прикарпатські поліцейські у салоні авто знайшли наркотики. Нацполіція Івано-Франківської області

Ним виявися місцевий житель. 21-річний чоловік мав явні ознаки сп’яніння. Він відмовився пройти освідчення на місці події та в медичному закладі.

Під час перевірки документів правоохоронці з’ясували, що у керманича немає при собі посвідчення водія. Крім того, при поверхневій перевірці транспортного засобу поліцейські виявили поліетиленові пакети з речовиною, схожою на марихуану.

За цими фактами на водія склали адмінматеріали за ч. 1 ст. 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів) і ч. 1 ст. 130 (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані сп'яніння) КУпАП. Крім того, відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ.

На початок