"Полтаватеплоенерго" перерахує платіжки: за який період та кому

"Полтаватеплоенерго" перерахує платіжки: за який період та кому

"Полтаватеплоенерго" перерахує платіжки: за який період та кому
. Фото: Суспільне Полтава

Обласне підприємство «Полтаватеплоенерго» перерахує платіжки споживачам. Це тому, що періодично не працюють котельні. Про це Суспільному розповіла речниця обласного «Полтаватеплоенерго» Інна Куліш.

Корегування нарахувань здійснюватимуть за послуги з постачання гарячої води та тепла в будинки. Це пов’язано із відсутністю електроенергії, через що не завжди працюють котельні установи. Перерахують суми за листопад.

"Фактичні суми нарахувань за надані підприємством послуги у листопаді цього року, будуть відображені в рахунках, які споживачі отримають у грудні", – каже Інна Куліш.

За її словами, перерахування здійснять у будівлях, де відсутні загальнобудинкові лічильники на врізі водопроводу.

Що відомо

  • З 10 жовтня внаслідок ударів, які завдали російські військові по території України було зруйновано частину українських електростанцій. Це спричинило масові відключення світла.
  • Із 20 жовтня по всій території України запровадили обмеження на користування електроенергією. Про це в ефірі телемарафону на Суспільному повідомив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко.
  • Удень 15 листопада Росія вдарила ракетами по низці регіонів України. За словами речника повітряних сил ЗСУ Юрія Ігната, війська РФ випустили близько 100 ракет.
  • 15 листопада у Кременчуцькому районі російська армія завдала удар по об'єкту енергетичної інфраструктури. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін.
  • Також 23 листопада росіяни вдарили по українській енергоінфраструктурі. Через це на Полтавщині близько доби не було електропостачання.
На початок