На Франківщині 24 листопада електроенергію вимикатимуть на непрогнозований час

На Франківщині 24 листопада електроенергію вимикатимуть на непрогнозований час

На Франківщині 24 листопада електроенергію вимикатимуть на непрогнозований час
. Фото: Суспільне Івано-Франківськ

На Івано-Франківщині впродовж 24 листопада електроенергію вимикатимуть на непрогнозований час, без дотримання черг і періодів відключень. Енергетики додатково можуть виключати світло й у будинках, що не належать до жодної з черг. Про це повідомили на Facebook-сторінці "Прикарпаттяобленерго".

Як йдеться в дописі, в Івано-Франківській області за командою "Укренерго" енергетики одночасно ввели графіки аварійних вимкнень, графіки погодинних вимкнень та спеціальні графіки аварійних вимкнень. Спрогнозувати періоди відсутності електроенергії за адресами наразі неможливо, тому будь-які раніше опубліковані графіки та прогнози зараз не діють.

"Увімкнення відбудеться лише після команди від НЕК "Укренерго" після стабілізації системи. Наполегливо просимо не обривати телефонні лінії кол-центру — диспетчери не можуть спрогнозувати, коли надійде команда від "Укренерго", і коли електропостачання відновиться", — пишуть на сторінці "Прикарпаттяобленерго".

Що відомо

23 листопада Росія знову здійснили масований ракетний удар по території України. У Києві та області внаслідок обстрілів є загиблі та поранені. По всій Україні запроваджують аварійні відключення світла. У столиці немає води. Через ракетний удар РФ по Україні світло вимкнулось у Молдові.

На Івано-Франківщині 23 листопада в аварійному режимі без електропостачання залишилися 251 тисяча 569 споживачів у 417 населених пунктах.

Читайте нас у Telegram: головні новини Івано-Франківщини

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини й ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок