У російсько-українській війні загинув розвідник з Івано-Франківська Андрій Павлюк

У російсько-українській війні загинув розвідник з Івано-Франківська Андрій Павлюк

У російсько-українській війні загинув розвідник з Івано-Франківська Андрій Павлюк
. Фото: Facebook/Андрій Павлюк

У російсько-українській війні загинув 28-річний розвідник з Івано-Франківська, старший лейтенант Андрій Павлюк. Про це на Facebook-сторінці повідомив військовослужбовець Руслан Колішенко.

Як ідеться у дописі, у перші дні повномасштабного вторгнення РФ в Україну Андрій Павлюк вступив у лави 45 окремої артилерійської бригади. Військовослужбовець був начальником розвідки 64 окремого артилерійського дивізіону.

"Він був наполегливим, трохи надокучливим, впертим, але дуже вмотивованим і цілеспрямованим. Спочивай, друже. Помстимося", — написав Руслан Колішенко.

Андрій Павлюк — родом із Тернопільщини. Він був головою громадської організації "Об'єднання пасічників Чортківщини" і учасником "Спілки пасічників України", написав на Facebook-сторінці Роман Бик.

З 2016 року чоловік жив в Івано-Франківську. Там він відкрив магазин продуктів з меду.

"Спочивай з миром, шана тобі за захист та наближення перемоги. А нам залишається єдине — мед з пасіки Андрія Павлюка. Тепер і заради твоєї пам‘яті, бо герої не вмирають. Ті, хто на фронті, бережіть себе, будь ласка. Повертайтеся живими", — йдеться у дописі Павла Бачинського.

Читайте також

Читайте нас у Telegram: головні новини Івано-Франківщини

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини й ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок