На Хмельниччині в ДТП загинуло подружжя з Харкова

На Хмельниччині в ДТП загинуло подружжя з Харкова

Доповнено
На Хмельниччині в ДТП загинуло подружжя з Харкова
. Фото: Поліція Хмельниччини

На Хмельниччині в аварії загинуло подружжя з Харкова, їхній дворічний син отримав травми. Крім того, в ДТП травмувалася 59-річна пасажирка іншого автомобіля. Наразі слідчі встановлюють усі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Хмельницької області.

За інформацією правоохоронців, аварія сталася вчора, 21 листопада, близько 23:00 на трасі М-30 сполученням "Стрий — Кропивницький — Знам’янка" поблизу повороту на село Малашівці.

"Відбулось зіткнення автомобіля "KIA CEED" під керуванням 27-річного харків’янина та мікроавтобуса "Mercedes Benz SPRINTER", за кермом якого перебував 40-річний житель Вінниці. У результаті ДТП водій автомобіля "KIA CEED" та його 25-річна дружина від отриманих травм загинули на місці події. Їхній 2-річний син та 59-річна пасажирка мікроавтобуса отримали травми й були госпіталізовані до Хмельницької обласної лікарні", — йдеться у повідомленні.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною третьою статті 286 Кримінального Кодексу України Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.й наразі встановлюють усі обставини події.

Стан дворічного хлопчика, який потрапив до лікарні після дорожньо-транспортної пригоди, в якій загинули його батьки стабільний.

Про це Суспільному розповіла медична директорка Хмельницької міської дитячої лікарні Катерина Дем’яник.

"Хлопчику поставлений діагноз "забій м'яких тканин і множинні садна обличчя та слизової оболонки ротової порожнини". Станом на 22 листопада, його стан стабільний. Хлопчик перебуває у травматологічному відділенні. Для нього виділений індивідуальний медсестринський пост, а також з ним працюють психологи. Він активний. В нього всі активні та пасивні рухи у суглобах збереженні, він активно пересувається. Він не розмовляє, я думаю хлопчик в якомусь шоковому стані, але він багато плаче. До нас поки не звертались рідні та близькі цього хлопчика", — сказала Катерина Дем'яник.

Читайте також

  • На Хмельниччині в аварії травмувався хлопець, який лежав на дорозі
  • На Хмельниччині у двох аваріях загинули люди
  • На Хмельниччині рятувальники з кюветів витягнули автівку та рейсовий автобус
  • На Хмельниччині через зіткнення двох автівок травмувалася 51-річна жінка

Слідкуйте за новинами Суспільного Хмельницький у Telegram, Viber, YouTube та Instagram.

На початок