Тест: чемпіонат 1
Тест: чемпіонат 1
ЧС-2022 з футболу на Суспільне Спорт: як дивитися матчі, прямі трансляції, студії та уся ключова інформація

ЧС-2022 з футболу на Суспільне Спорт: як дивитися матчі, прямі трансляції, студії та уся ключова інформація

Відповідаємо на головні запитання.

Чемпіонат світу з футболу – головна подія кінцівки спортивного року, а також ключова подія у світі футболу за останні 4 роки! На Мундіалі у Катарі 32 країни-учасниці будуть змагатися за звання найсильнішої футбольної країни світу.

В історії турніру головний трофей здобували лише вісім різних країн, причому це неодмінно були представники одного з двох континентів – Європи або Південної Америки.

Чи виграє чемпіонат світу якась інша країна? Можливо, представник іншого континенту? Відповідь на це дізнаємося упродовж 64 матчів, які відбудуться в Катарі з 20 листопада до 18 грудня.

Стежити за усіма подіями Мундіалю-2022 можна разом із Суспільне Спорт - офіційним мовником Чемпіонату світу з футболу.

У цьому матеріалі розповімо усе найважливіше про показ світової першості з футболу на платформах Суспільного.

Де дивитися матчі

Дивитися матчі на Суспільному можна: на сайті Суспільне Спорт, а також на місцевих телеканалах Суспільного мовлення (Суспільне Київ, Суспільне Полтава і т.д.). Також будуть доступні радіотрансляції в ефірі Радіо Промінь.

Читайте також: Аргентина та Бразилія попереду усіх. Рейтинг сили збірних перед стартом ЧС-2022 за версією Суспільне Спорт

Як дивитися на сайті Суспільне Спорт

Створений окремий розділ чемпіонату світу, де розміщено плеєр з трансляціями, а також детальний розклад змагань, турнірні таблиці – дивіться трансляції ЧС-2022 тут на Суспільне Спорт.

Також на цій сторінці ви знайдете новини, огляди усіх матчів та повні записи матчів!

Які будуть студії та хто буде ведучими?

Чемпіонат світу з футболу на Суспільному буде супроводжуватися великою кількістю студійного мовлення. Трансляції усіх студій можна буде дивитися на місцевих телеканалах Суспільного, а також на сайті Суспільне Спорт.

Упродовж перших двох турів чемпіонату (з 22 до 28 листопада) студії будуть о 17:25 та 23:00 за київським часом. На третій тур - лише о 23:00.

Під час 1/8 фіналу студії будуть виходити перед першим матчем дня та після останнього.

А уже з 1/4 фіналу дивіться разом з нами передматчеві та післяматчеві студії.

Ведучими студій будуть Юлія Пазенко, Віталій Волочай та Олексій Мандзій. Експертну оцінку подіям та матчам чемпіонату світу даватимуть коментатори Суспільного, а також постійним експертом у студіях буде спортивний журналіст Андрій Сеньків.

Детальний розклад студій буде додано у розклад трансляцій чемпіонату світу!

Чи будуть трансляції на телеканалі Перший?

Ні, Перший канал Суспільного мовлення не транслюватиме чемпіонат світу. В ефірі Першого триває національний марафон "Єдині Новини".

Який контент буде публікуватися на Youtube-каналі Суспільне Спорт?

Хайлайти усіх матчів будуть доступні якомога швидше після завершення гри. Також у щоденному режимі дивіться дайджести головних подій дня у Катарі з ведучими Олексієм Мандзієм та Віталієм Волочаєм.

Окрім того, журналісти Суспільного у Катарі зніматимуть репортажі про атмосферу та моменти чемпіонату світу безпосередньо з місця подій.

Усі новини про чемпіонат світу з футболу - читайте тут.

На початок