"Укрзалізниця" запускає потяг до звільненого Херсона

"Укрзалізниця" запускає потяг до звільненого Херсона

Важливо
"Укрзалізниця" запускає потяг до звільненого Херсона
. Фото: "Укрзалізниця"/Facebook

"Укрзалізниця" запускає поїзд із Києва до Херсона. Перший рейс відбудеться 18 листопада о 22:14 зі столиці. Прибуття до Херсона очікується о 08:00 19 листопада. Інформацію підтвердили Суспільному в "Укрзалізниці".

16 листопада в "Укрзалізниці" повідомили, що активно готуються до відновлення руху в деокупований Херсон. Залізничники перевірили стан вокзалу. Разом із благодійними організаціями на залізничному вокзалі для жителів Херсона організували роздачу продуктових наборів та ліків.

Організації "Лікарі без кордонів" залізниця виділила окреме місце на херсонському вокзалі, щоб усі містяни могли оперативно отримати медичну допомогу. Крім того, будівлю херсонського залізничного вокзалу забезпечили резервним живленням і терміналами Starlink: тепер це друга точка в місті, де херсонці можуть зарядити мобільні телефони та під’єднатись до мережі, щоб зв’язатись із близькими.

Що відомо

  • 13 листопада "Укрзалізниця" анонсувала продаж благодійних квитків до деокупованого Херсона. Також можна оформити квитки на три перших рейси з Києва до п'ятьох міст, у тому числі до деокупованого Херсона, а також Маріуполя, Донецька, Луганська та Сімферополя. Рейси буде здійснювати легендарний "Потяг до перемоги", розписані вагони якого присвячені подвигам людей на тимчасово окупованих територіях.

Читайте також

В Офісі президента визначили три області, які допомагатимуть Херсонщині — Тимошенко

На початок