На Хмельниччині знову вимикатимуть світло. Де саме

На Хмельниччині знову вимикатимуть світло. Де саме

На Хмельниччині знову вимикатимуть світло. Де саме
.

На Хмельниччині запровадженні графіки обмежень електроенергії та графіки аварійних відключень електроенергії.

Про це повідомили в пресслужбі АТ "Хмельницькобленерго".

За їхньою інформацією, такі графіки запровадження задля уникнення додаткових технологічних порушень в електромережах та забезпечення можливості енергетикам здійснювати аварійно-відновлювальні роботи.

"Вчорашній масований удар по об'єктах критичної інфраструктури був наймасштабнішим від початку російсько-української війни. Уражено об’єкти електромереж по всій Україні. Не виключенням є і Хмельницька область. Внаслідок атаки було знеструмлено північну частину області та деякі райони Хмельницького. Енергетики працювали всю ніч та продовжують свою роботу. Розподіл електричної енергії буде відновлюватися поступово, в міру здійснення перемикань та проведення аварійно-відновлювальних робіт", — написали в Хмельницькобленерго.

В обленерго закликали містян максимально зменшити обсяг споживання електричної енергії: "Якщо у вашій оселі є світло, не вмикайте одночасно енергоємні пристрої, перенесіть використання таких пристроїв на нічний час з 23:00 до 07:00".

Дізнатись де саме не буде світла можна на офіційному сайті АТ "Хмельницькобленерго".

Що відомо

  • У Хмельницькому 15 листопада кілька ракет, випущених військовими РФ, "прилетіли" по об'єктах критичної інфраструктури Хмельницької міської тергромади. Внаслідок ракетних ударів, 60% населення громади залишилося без енергопостачання. Також у місті є проблеми із водопостачанням.
  • Під час повітряної тривоги 15 листопада у Хмельницькому було чутно вибухи. Два прильоти в тергромаді підтвердив начальник Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Гамалій.

Слідкуйте за новинами Суспільного Хмельницький у Telegram, Viber, YouTube та Instagram.

На початок