Гроші, заплановані на новорічні святкування у Ніжині, передадуть до ЗСУ

Гроші, заплановані на новорічні святкування у Ніжині, передадуть до ЗСУ

Гроші, заплановані на новорічні святкування у Ніжині, передадуть до ЗСУ
. ФОТО: Суспільне Чернігів

Гроші, заплановані в бюджеті міста Ніжин на різдвяно-новорічні свята, передадуть Збройним силам України. Інформацію в коментарі Суспільному підтвердив міський голова Олександр Кодола.

"Суму ми ще вирахуємо. Ці кошти заплановані на програму святкувань усіх заходів управління культури: встановлення ялинки, монтаж, демонтаж, різні додаткові ілюмінації були заплановані. Це декілька сотень тисяч гривень".

За його словами, міська рада нині співпрацює з кількома військовими частинами, збирають від них запити на певні потреби.

Як сказав Кодола, кошти направлять одній з військових частин, яка несе службу на сході нашої держави, на Донбасі, або на прикордонні – на Сумщині.

Разом з тим, для дітлахів таки влаштують скромне святкування – насамперед для тих, хто найбільше цього потребує.

"Щороку в нас є програма – ми закупаємо дитячі новорічні подарунки для кількох тисяч дітей по місту Ніжину, які потребують уваги дорослих. Це діти з малозахищених родин, багатодітних родин, діти наших захисників, і так далі. Ми продумаємо мінісвяткування в рамках тієї ситуації військово-суспільної, яка буде на той момент. Можливо, ще у дитячих садочках чи інших закладах".

Читайте також

"Бабусині обійми", "Хріновий", "Українська сакура": фермерка з Чернігівщини створює чаї за власними рецептами

Підписуйтесь на Суспільне Чернігів і на інших платформах: Telegram, Facebook, Viber, YouTube.

На початок