До Києва їде письменник Стівен Кінг: не має підтвердження

До Києва їде письменник Стівен Кінг: не має підтвердження

До Києва їде письменник Стівен Кінг: не має підтвердження
. Письменник Стівен Кінг. Фото: Stephen King / Twitter

UPD: На превеликий жаль, інформація, поширена соцмережами Верховної Ради та Суспільним Культура, не має підтвердження. Перепрошуємо за помилку!

До Києва потягом із Варшави їде американський письменник Стівен Кінг. Про це 4 листопада повідомили у Telegram-каналі Верховної Ради.

"Спеціально для літератора до потягу причепили окремий вагон", – йдеться у повідомленні.

Стівен Кінг підтримує Україну з перших днів війни. Він одним з перших відмовився продовжувати договори з російськими видавництвами на видання його книжок. Цю інформацію він повідомив у відповідь на допис канадського колеги Лінвуда Барклі, який ухвалив таке ж рішення.

28 лютого на церемонії вручення нагород премії Гільдії кіноакторів США він позував на червоній доріжці зі стрічками кольору українського прапора. А у Twitter опублікував фото у футболці з написом "Я підтримую Україну".

"Я хотів би полетіти на Кремль на драконах": Джордж Мартін висловився про війну Росії з Україною

Також ще у травні Кінг у своєму Twitter закликав світ продовжувати економічний тиск на Росію.

27 червня він теж відреагував на ракетний удар, який російські загарбники нанесли по торговому центру у місті Кременчук, Полтавської області – письменник назвав дії Росії терористичною атакою.

Читайте нас у Facebook і Telegram, дивіться наш YouTube.

Станьте частиною Суспільне Культура: напишіть нам про цікаві події культурного життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Ваші історії важливі для нас!

На початок