"Прикарпаттяобленерго" оприлюднило нові графіки аварійних вимкнень електроенергії

"Прикарпаттяобленерго" оприлюднило нові графіки аварійних вимкнень електроенергії

"Прикарпаттяобленерго" оприлюднило нові графіки аварійних вимкнень електроенергії
. Джерело: pexels.com

"Прикарпаттяобленерго" оприлюднило нові графіки аварійних вимкнень електроенергії на Івано-Франківщині. Замість чотирьох черг із адресами, які підлягають відключенням, енергетики сформували три такі черги, повідомили на сайті компанії.

Як ідеться у дописі, поява нових графіків в Івано-Франківській області зумовлена вимогою "Укренерго".

"Зверніть увагу на те, що час вимкнень також змінився. Знеструмлення у межах однієї черги можуть тривати до п'яти годин, залежно від вказівки "Укренерго", — повідомляють на сайті компанії.

Енергетики зазначили, що вимикатимуть електроенергію в одній черзі не всім адресам одночасно. Це залежить від того, скільки навантаження необхідно зняти.

"Графіки постійно оновлюються, тож стежте за змінами. Наразі черги не введені. Про їхнє уведення повідомимо додатково", — йдеться у дописі.

Оновлені черги та графіки з орієнтовними періодами можна переглянути на сайті "Прикарпаттяобленерго".

Що відомо

25 жовтня 2022 року на Прикарпатті запровадили графік аварійних вимкнень електроенергії. В області сформували 10 черг відключень споживачів, кожну з яких від’єднуватимуть від електропостачання після розпоряджень від диспетчера НЕК "Укренерго".

27 жовтня "Прикарпаттяобленерго" оприлюднило графіки аварійних вимкнень електроенергії на Івано-Франківщині. Також замість 10 черг енергетики сформували чотири групи відключення споживачів.

Читайте також

Читайте нас у Telegram: головні новини Івано-Франківщини

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини й ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок