"Ураган" поступився "Бенфіці" в другому турі футзальної Ліги чемпіонів: турнірна таблиця

"Ураган" поступився "Бенфіці" в другому турі футзальної Ліги чемпіонів: турнірна таблиця

"Ураган" поступився "Бенфіці" в другому турі футзальної Ліги чемпіонів: турнірна таблиця
. ФК "Ураган"

Португальський клуб вийшов у одноосібні лідери групи з двома перемогами поспіль.

Івано-франківський "Ураган" поступився португальській "Бенфіці" в другому турі футзальної Ліги чемпіонів. Матч закінчився з рахунком 1:4.

Цього сезону "Ураган" вдруге (та вперше - від сезону 2011/12) виступає на рівні головного клубного футзального євротурніру. У списку учасників івано-франківці замінили херсонський "Продексім", що пропускає поточний сезон через наслідки повномасштабного російського вторгнення до України.

Дворазові чемпіони України стартували на турнірі одразу з основного раунду, де отримали суперниками у квартеті "Бенфіку", угорський "Халадаш" та румунський "Юнайтед Галац". Саме на майданчику останнього мають пройти всі матчі групи цього тижня.

За підсумками першого туру саме "Ураган" очолив групу, розгромивши "Юнайтед Галац" з рахунком 5:0. На другій сходинці розташувалася "Бенфіка", що переграла "Халадаш" (3:1).

Читайте також: "Ураган" з розгромної перемоги стартував у футзальній Лізі чемпіонів: турнірна таблиця

Як пройшов матч "Ураган" - "Бенфіка"

Саме португальська сторона відкрила рахунок на 13-й хвилині - відзначився захисник Гонсалу Собрал. А ще за хвилину ігрового часу "Бенфіка" подвоїла власну перевагу завдяки влучному удару Сільвестре Феррейри.

Ще до перерви своїм м'ячем відповів "Ураган". На 18-й хвилині першим результативним ударом у цьогорічному розіграші Ліги чемпіонів відзначився захисник Назар Швед.

Та останнє слово залишилося за "Бенфікою". У другому таймі португальці забили ще двічі, встановивши остаточний рахунок зустрічі - 4:1.

Ліга чемпіонів. 2-й тур

"Ураган" (Україна) - "Бенфіка" (Португалія) 1:4

Голи: Швед, 18 - Собрал, 13, Феррейра, 14, Жезуш, 34, Сінтра, 37

Здобувши другу перемогу у двох турах, "Бенфіка" стала одноосібним лідером квартету. "Ураган" залишився другим. "Халадаш" та "Юнайтед Галац" свою очну зустріч розпочнуть сьогодні о 20:00 за київським часом.

Турнірна таблиця

  1. "Бенфіка" (Португалія) - 6 очок (2 матчі), 7:2 (різниця м'ячів)
  2. "Ураган" (Україна) - 3 (2), 6:4
  3. "Халадаш" (Угорщина) - 0 (1), 1:3
  4. "Юнайтед Галац" (Румунія) - 0 (1), 0:5

Що відомо

  • "Урагану" для виходу в елітраунд Ліги чемпіонів необхідно увійти до трійки найсильніших команд групи. Усі матчі квартету приймає румунський Галац.
  • Матчі елітраунду Ліги чемпіонів відбудуться 22-27 листопада. У ньому візьмуть участь 16 найсильніших команд основної частини турніру.
  • Найсильніший футзальний клуб Європи визначиться у Фіналі чотирьох Ліги чемпіонів. Точні дати проведення цього етапу навесні наступного року визначаться згодом.

Що далі

  • Субота, 29 жовтня. 14:00. "Халадаш" - "Ураган" (3-й тур Ліги чемпіонів)
На початок