На Херсонщині вже понад сотню випадків COVID-19

На Херсонщині вже понад сотню випадків COVID-19

На Херсонщині вже понад сотню випадків COVID-19
. Суспільне Херсон

В Херсонській області станом на 20:00 28 квітня лабораторно підтверджено 111 випадків інфікування коронавірусом COVID-19. За останню добу підтвердили 23 нові випадки.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив голова Херсонської облдержадміністрації Юрій Гусєв.

Найбільше нових випадків, 22, зафіксували в місті Каховка. Там захворіло 15 жінок та 7 чоловіків, які працювали разом з попередньо виявленою хворою жінкою на одному підприємстві. Вік інфікованих коливається від 22 до 70 років. Усі вони перебувають на самоізоляції, їх стан задовільний. На самому ж підприємстві, де стався спалах коронавірусу, обіцяють провести необхідні протиепідеміологічні заходи.

Ще один новий випадок цієї доби зафіксували в Олешках. Там захворіла 58-річна жінка, її шпиталізували до районної лікарні. Інфекцію в жінки виявили під час обстеження пневмонії. Її стан наразі середньої тяжкості.

Від часу виявлення в області першої інфікованої на коронавірус людини, одужало вже 35 жителів області. За сьогоднішній день підтверджено 4 нових випадки одужання, серед яких 2 медики. Один випадок COVID-19 в області виявився летальним.

На початок