"Прометей" з різницею в 34 очки поступився в баскетбольному Єврокубку та зазнав дебютної поразки в сезоні

"Прометей" з різницею в 34 очки поступився в баскетбольному Єврокубку та зазнав дебютної поразки в сезоні

"Прометей" з різницею в 34 очки поступився в баскетбольному Єврокубку та зазнав дебютної поразки в сезоні
. СК "Прометей"

Слобожанців у другому турі розгромила італійська "Брешія".

Український баскетбольний клуб "Прометей" розгромно програв у другому турі Єврокубка. Поразка від "Брешії" стала для команди першою в усіх турнірах нового сезону.

Свій дебютний матч на турнірі слобожанці провели минулого тижня. Тоді команда Ронена Гінзбурга з рахунком 82:71 здолала віцечемпіонів Литви з "Лієткабеліса".

Читайте також: "Прометей" з перемоги над віцечемпіоном Литви стартував у баскетбольному Єврокубку: результат

У другому турі "Прометею" протистояла вже "Брешія", що посіла третє місце в регулярному чемпіонаті минулого сезону італійської Серії А. До гри з українським грандом команда підходила після стартової поразки від іспанського "Ховентута".

Як пройшов матч

Ініціатива матчу в Брешії перейшла до господарів майданчику впродовж першої чверті, яку вони закінчили з трьома очками переваги. Вже в другій 10-хвилинці вони досягли відриву в +10, та "Прометею" вдалося залишитися в грі й скоротити відставання.

Вже третя чверть окреслила домінацію на майданчику італійців. До сигналу про закінчення 10-хвилинки вони відірвалися від "Прометея" на 22 очки, практично гарантувавши собі підсумкову перемогу.

До закінчення зустрічі "Брешія" тільки збільшила відрив у рахунку до 34 очок. Й відтак завдала "Прометею" першої поразки в усіх турнірах поточного сезону.

Єврокубок. 2-й тур

"Брешія" (Італія) - "Прометей" (Україна) 104:70 (21:18, 27:24, 28:12, 28:16)

Що відомо

  • "Прометей" - один з двох представників України у єврокубках цього сезону. Інший український клуб - київський "Будівельник" - в середу, 19 жовтня, також зазнав поразки в другому турі Кубка Європи ФІБА.
  • У поточному сезоні "Прометей" виступає в об'єднаній Латвійсько-естонській лізі. В іноземному чемпіонаті команда Гінзбурга очолює турнірну таблицю після чотирьох стартових перемог поспіль.
  • Натомість на наступний розіграш чемпіонату України "Прометей" не заявився, пояснивши це фінансовим тиском з боку керівництва національної баскетбольної федерації.
Читайте також: Без "Прометея" та "Миколаєва". Визначився фінальний список учасників баскетбольної Суперліги: як проходитиме турнір

Що далі

  • Середа, 26 жовтня. 19:00. "Прометей" - "Бурсаспор" (3-й тур Кубка Європи)
На початок