Мешканців зруйнованого дроном будинку в Києві розселять у готелях чи гуртожитках

Мешканців зруйнованого дроном будинку в Києві розселять у готелях чи гуртожитках

Мешканців зруйнованого дроном будинку в Києві розселять у готелях чи гуртожитках
. Фото: Єлизавета Серватинська/Суспільне

Мешканців будинку, зруйнованого внаслідок атаки дронів-камікадзе РФ, розселять в готелях чи гуртожитках. Будинок відновленню не підлягає. Про це заявив міський голова Києва Віталій Кличко в ефірі національного телемарафону.

За словами мера, столична влада готова надати постійне або тимчасове житло для тих, хто постраждав від російської атаки у понеділок, 17 жовтня. На перший час людей, що втратили усе майно і дах над головою, прихистять у готелях чи гуртожитках. Пообіцяв столичний голова і матеріальну допомогу для потерпілих.

Віталій Кличко також зазначив, що будинок, у який влучив дрон, не підлягає ремонту.

"Ми бачимо удари по інфраструктурних об’єктах, вони хочуть нас залишити без тепла, без електрики, без життя. Їм потрібна територія, а не люди", — сказав столичний міський голова.

Що відомо

  • 17 жовтня російські війська знову здійснили атаку по території Києва та Київської області. На Київщині під час ранкової атаки дронів ефективно спрацювала ППО.
  • У столиці у Шевченківському районі від удару безпілотника стався вибух у житловому багатоповерховому будинку із частковим обваленням конструкцій. Вже відомо про чотири жертви. 19 людей вдалося врятувати.
  • Серед загиблих у зруйнованому дроном будинку у Києві — вагітна жінка. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

Читайте також

Росіяни дронами-камікадзе зруйнували 120-річний будинок у центрі Києва

У Києві через обстріли змінили маршрути громадського транспорту

На початок