На Донеччині у бою з російськими окупантами загинув франківець Віталій Кадол

На Донеччині у бою з російськими окупантами загинув франківець Віталій Кадол

На Донеччині у бою з російськими окупантами загинув франківець Віталій Кадол
. Фото: Facebook/Ліцей № 13

У бою з російськими окупантами у Донецькій області загинув військовослужбовець з Івано-Франківська Віталій Кадол. Про це повідомили на Facebook-сторінці ліцею № 13, випускником якого він був.

Віталій Кадол закінчив школу у 2007 році. У ліцеї пригадують його, як хлопця із посмішкою на обличчі, життєлюбним, повним енергії та сили змінювати світ на краще.

"За свій короткий земний вік Віталій встиг створити сім‘ю, подарувати життя сину і, відклавши власні мрії й плани на завтра, стати на стежку відчайдушної й героїчної боротьби з ворогом уже сьогодні. Поклавши своє життя на полі бою з ворогом, Віталій подарував нам шанс наблизити перемогу і власне життя прожити у мирній країні, під мирним українським небом. Збережімо світлу пам‘ять про нього і згадаймо у своїх молитвах, бо людина жива доти, доки про неї пам‘ятають", — йдеться у дописі.

Віталію Кадолу було 32 роки. У нього залишилися батьки, дружина та син.

Читайте також

Читайте нас у Telegram: головні новини Івано-Франківщини

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини й ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок