Хмельниччина втратила захисника Артема Кожана

Хмельниччина втратила захисника Артема Кожана

Хмельниччина втратила захисника Артема Кожана
. Фото: Суспільне Хмельницький

13 жовтня 2022 року внаслідок раптової зупинки серця помер воїн Артем Кожан. Чоловік родом з села Білокриниччя Судилківської тергромади. Артему було 29 років.

Про це повідомили в пресслужбі Судилківської територіальної громади.

"Громадо, знову трагічна звістка з фронту. Стало відомо, що 13 жовтня 2022 року на 29 році внаслідок раптової серцевої смерті обірвалося життя молодого хлопчини, нашого земляка Кожана Артема Сергійовича", - написали в громаді.

За їхньою інформацією, декілька років тому Артем захищав кордони України на Сході, за що нагороджений медаллю "За мужність". У ході російсько-української війни брав участь у боях під Ізюмом на Харківщині.

"Молодший сержант інженерної бригади, старший понтонер понтонної роти Артем Кожан був хоробрим, сміливим воїном, мужнім захисником і патріотом рідної землі. Побратими Артема відгукуються про нього, як про чудового друга та вірного товариша, відзначають його лідерські якості. Дитинство та юність Артема пройшли у рідному селі Білокриниччя. Тут навчався у місцевій школі. Зростав веселим, завзятим юнаком, мав багато друзів. Висловлюємо щирі співчуття родині покійного. Низько схиляємо голови у глибокій скорботі перед світлою і вічною пам’яттю воїна-захисника України", - пишуть в громаді.

Читайте також

  • На війні загинув Олег Єфімчик з Хмельниччини
  • На війні за Україну загинув Олексій Цісельський з Хмельниччини
  • На війні загинув Павло Оропай з Хмельниччини
  • Виконуючи бойове завдання загинув Сергій Рудь з Хмельниччини
  • Хмельниччина втратила захисника України Олександра Гармазія
  • Визволяючи Україну загинув Олег Горний з Хмельниччини

Слідкуйте за новинами Суспільного Хмельницький у Telegram, Viber, YouTube та Instagram.

На початок