Чемпіонка Європи Бех-Романчук та ще понад сотня людей бігли у Хмельницькому на підтримку ЗСУ

Чемпіонка Європи Бех-Романчук та ще понад сотня людей бігли у Хмельницькому на підтримку ЗСУ

Чемпіонка Європи Бех-Романчук та ще понад сотня людей бігли у Хмельницькому на підтримку ЗСУ
. Фото: Суспільне Хмельницький.

128 людей сьогодні взяли участь в благодійному забігу «Крок за перемогу». Під номером один у забігові брала участь хмельничанка, чемпіонка Європи зі стрибків в довжину Марина Бех-Романчук.

Як розповіла Суспільному Хмельницький співорганізаторка забігу Сніжана Кріль, сьогодні хмельничани, які бігли в парку Чекмана, робили благодійні внески від 300 гривень на потреби військових формувань Хмельницької області.

З обіду в парку Чекмана, що в обласному центрі, розпочинається реєстрація на благодійний забіг «Крок до перемоги».

"Умови реєстрації – зробити донат від 300 гривень. Деякі люди вносять більше. Записати свої дані. Всі отримують ось такі стартові номери і беруть участь у змаганні", – говорить Сніжана Кріль.

Робити пожертви на Збройні Сили України можуть і люди, які не бігтимуть. Учасник акції Олег каже, в благодійному забігу бере участь не вперше.

"По-перше, мета – допомогти нашим хлопцям, зібрати кошти на потрібні їм речі. Ну й заодно – для здоров’я корисно", – каже хлопець.

У забігові на підтримку ЗСУ в Хмельницькому взяли участь 128 учасників - від іменитих спортсменів та представників влади до простих хмельничан.
У забігові на підтримку ЗСУ в Хмельницькому взяли участь 128 учасників - від іменитих спортсменів та представників влади до простих хмельничан. Фото: Суспільне Хмельницький.

Почесна гостя забігу "Крок за перемогу" – хмельничанка, чемпіонка Європи зі стрибків в довжину Марина Бех-Романчук. Сьогодні вона бігтиме під номером 1. Спортсменка говорить – вирішила взяти участь в забігу, аби залучити якомога більше людей до підтримки української армії.

"Я завжди залюбки підтримую такі речі, тому сьогодні буду брати участь. І буде дуже приємно, якщо ще хтось зі спортсменів підключиться до цього активу", – каже Марина.

Музичний супровід до забігу забезпечує оркестр Нацполіції області – під час реєстрації виконують патріотичні пісні. Далі розпочинається урочиста частина, під час якої виступають організатори забігу "Крок до перемоги", а також влада області. Біжать за перемогу 128 зареєстрованих учасників.

Читайте також

Слідкуйте за новинами Суспільного Хмельницький у Telegram, Viber, YouTube та Instagram.

На початок