У Хмельницькому черги на АЗС

У Хмельницькому черги на АЗС

У Хмельницькому черги на АЗС
. Фото: Суспільне Хмельницький

Біля автозаправних станцій Хмельницького від ранку черги. Водії заливають повні баки пального, бо бояться залишитися без бензину чи солярки й не виїхати з міста під час можливої евакуації.

Про це Суспільному розповів заправник однієї з АЗС Хмельницького на вулиці Олексія Скоблі Ігор.

Близько трьох десятків автомобілів стоять у черзі за пальним на одну з автозаправних станцій Хмельницького о 15 годині. Така сама ситуація й на інших хмельницьких автозаправках. Водій Віктор каже: стоїть в черзі за паливом годину і стоятиме далі, бо пальне в його машині закінчилось, не вистачить навіть, щоб домівки дістатися: «Переді мною машин 20-25 стоїть. Я теж чекаю, хто його знає, що завтра буде».

Заправник Ігор каже: пального на їхній заправці є вдосталь, і черги не через дефіцит бензину чи солярки: «Пального достатньо. В нас його постійно підвозять, проблем немає».

Директор однієї з АЗС сказав, що пального вистачає, а черги через те, що не було електрики.

Заправник Ігор розповідає, що сьогодні біля АЗС почали утворюватися перші черги після перших вибухів. За його словами, черги біля АЗС не через електрику: «Є на заправках генератори, також є АЗС, які працюють на генераторах».

Що відомо

  • Хмельничан просять заощаджувати електроенергію
  • Над Хмельниччиною сили ППО вранці 10 жовтня під час повітряної тривоги збили три ракети, які РФ випустила по території України. У Хмельницькому відсутнє водо- та електропостачання.

Слідкуйте за новинами Суспільного Хмельницький у Telegram, Viber, YouTube та Instagram.

На початок