Четверо поранених через ракетні удари по Дніпру перебувають у тяжкому стані

Четверо поранених через ракетні удари по Дніпру перебувають у тяжкому стані

Четверо поранених через ракетні удари по Дніпру перебувають у тяжкому стані
. Фото ілюстративне. Фото: Суспільне Харків

Четверо поранених через ракетні удари по Дніпру перебувають у тяжкому стані. Про це повідомив заступник директора департаменту охорони здоров'я Дніпропетровської обласної військової адміністрації Олег Григорук.

Ще дев'ятеро людей у стані середнього ступеню тяжкості.

За даними посадовця, загалом поранено 20 людей. П’ятеро людей відмовилися від шпиталізації. 15 лишаються у міських лікарнях Дніпра та обласній лікарні.

"Пацієнти в лікарнях в основному з черепно-мозковими травмами, травмами грудної клітини й черевної порожнини. В основному це осколкові поранення, найбільше поранення склом різані, рубані рани, проникаючі поранення грудної клітини й черевної порожнини", сказав він.

Через удари по Дніпру щонайменше троє людей загинули на місці, повідомив посадовець.

Що відомо

  • Уранці 10 жовтня російські війська, застосовуючи заборонені міжнародним правом засоби ведення війни, здійснили масований ракетний обстріл житлових районів та інфраструктури Дніпропетровщини. Били по Дніпровському, Кам’янському, Нікопольському та Криворізькому районах.
  • Внаслідок ракетної атаки по Дніпропетровщині щонайменше четверо людей загинули, 19 – поранені.
  • Також пошкоджено об’єкти цивільної та критичної інфраструктури, багатоповерхівки, громадський транспорт, автівки містян.
  • За фактами обстрілів прокуратура розпочала досудове розслідування за частинами 1, 2 статті 438 Кримінального кодексу України.

Читайте також

Реакція Кремля на руйнування Кримського мосту, обстріл будинків у Запоріжжі. 229-й день війни. Онлайн

Читайте нас у Telegram: Суспільне Дніпро

На початок