В Івано-Франківську та області освітні заклади переходять на онлайн-навчання. Що відомо

В Івано-Франківську та області освітні заклади переходять на онлайн-навчання. Що відомо

В Івано-Франківську та області освітні заклади переходять на онлайн-навчання. Що відомо
. Фото: Pexels

В Івано-Франківську заклади освіти працюватимуть онлайн через масові ракетні обстріли по Україні. Про це повідомили на Facebook-сторінці департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради.

"Садки до кінця тижня не працюватимуть! Школи та гуртки — на дистанційному навчанні! Бережіть себе і близьких!" — написав міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

10 жовтня навчання також скасували у Калуській громаді, розповів у відеозверненні очільник громади Андрій Найда.

"Звертаюся до жителів Калуської громади. Через ракетну загрозу по всій Україні, зокрема й на Прикарпатті, сьогодні ми скасовуємо навчання в школах, дитячих садочках. Також прошу всіх підприємців, роботодавців перейти на дистанційну роботу", — повідомив Андрій Найда.

На онлайн-навчання до 14 жовтня переходять школи в Коломийській громаді, інформує у Facebook міський голова Коломиї Богдан Станіславський.

З 11 до 14 жовтня студенти Університету Короля Данила навчатимуться дистанційно, розповіли Суспільному викладачі закладу.

В Івано-Франківському національному медичному університеті лекції читатимуть онлайн, проте практичні заняття відбуватимуться очно, повідомили Суспільному у пресслужбі вишу.

Студенти Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника з 10 до 14 жовтня навчатимуться дистанційно.

Міністр освіти та науки України Сергій Шкарлет звернувся до начальників обласних військових адміністрацій та керівників закладів освіти з проханням перевести освітні заклади на дистанційне навчання до 14 жовтня.

Читайте також

Читайте нас у Telegram: головні новини Івано-Франківщини

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини й ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок