Пес Крим відновлюється після обстрілу Дніпра. СУСПІЛЬНЕ | ВІДЕОНОВИНИ

Пес Крим відновлюється після обстрілу Дніпра. СУСПІЛЬНЕ | ВІДЕОНОВИНИ

Пес Крим відновлюється після обстрілу Дніпра. СУСПІЛЬНЕ | ВІДЕОНОВИНИ
. Пес Крим, який вижив після ракетного удару по Дніпру 29 вересня, фото: Суспільне Дніпро

Пес Крим, який пережив ракетний обстріл Дніпра в ніч на 29 вересня, зараз проходить лікування. До ветеринарів після обстрілу його привезли з контузією, частково осліплого і глухого.

Крима на руїнах будинку, куди влучила ракета і де загинула родина з бабусі, матері та двох дітей, знайшли рятувальники. Відео з собакою, яка сиділа і плакала на місці "прильоту", миттю розлетілося мережею.

У перші дні після удару Крим нічого не їв. Через стрес він нікого до себе не підпускав.

"Насправді у нього тяжка доля, малим цуценям його перевезли з Криму. Тепер він потрапив в епіцентр ракетного удару. Наразі робиться все необхідне, аби нормалізувати його стан. Він починає жити заново", — сказав депутат міськради Антон Андрієнко.

Зараз тварина перебуває під наглядом у комунальному підприємстві "Зооконтроль", там кажуть, Крим має все необхідне. Втрачений через спалах вибуху зір вже відновився. Загалом його стан покращився, але ще довгий час потрібен догляд.

Поки пес перебуває на лікуванні, комунальні служби шукають його господарів. Документально власників собаки не підтверджено. Хоча охочих забрати його до себе, за словами Антона Андрієнка, чимало: як в Україні, так і за її межами.

Що відомо

  • Російські війська у ніч на 29 вересня вдарили по Дніпру двома ракетами, одна з них влучила у приватний житловий будинок, інша — на територію ринку. Унаслідок обстрілу загинуло четверо людей, серед яких двоє — діти.
  • У місті пошкоджені понад 60 приватних будинків та кілька багатоповерхових. Понівечений ринок, автобуси, автівки та лінії електропередач.
  • У ніч на 29 вересня по Дніпру вдарили потужною та неточною ракетою Х-22. Бойова частина такої ракети вагою понад 900 кілограмів.

Читайте також

Вісім пошкоджених дахів і 600 вибитих вікон. У Дніпрі відновлюють пошкоджені внаслідок ракетних ударів будинки

"Я лежу, й ударна хвиля проходить по мені". Дніпряни розповіли про нічний ракетний удар по місту

На початок