У Каховському районі на Херсонщині горить підприємство

У Каховському районі на Херсонщині горить підприємство

У Каховському районі на Херсонщині горить підприємство
. Дим від пожежі на підприємстві "Гідромонтаж" у Каховському районі, 1 жовтня 2022 р. Фото: ХХ/Telegram

На Херсонщині на підприємстві "Гідромонтаж", розташованому між Новою Каховкою і Таврійськом, виникла пожежа, про це Суспільному повідомив Новокаховський міський голова Володимир Коваленко.

"Зранку туди був "приліт", - прокоментував Коваленко.

Також він повідомив, що У Новій Каховці у житловий будинок по вул. Французька, 7 влучив снаряд. Інформації про постраждалих не надходило, каже міський голова.

Що відомо

  • Протиповітряна оборона ЗСУ в Бериславському районі збила ударний гелікоптер Ка-52. Також в небі над Херсонщиною був знищений безпілотний літальний розвідник "Орлан-10".
  • У районі Давидова Броду підрозділи ЗСУ знищили опорний пункт російських військ. Поблизу Осокорівки виявили диверсійно-розвідувальну групу у складі 6 осіб. Під вогнем ДРГ відступила з втратами.
  • ЗСУ уразили зосередження живої сили та військової техніки РФ у районі Нової Кубані Херсонської області. Втрати росіян уточнюються.
  • Сили оборони півдня продовжують закріплюватись на вивільнених територіях, ведуть тактичні бої. У районі Хрещенівки Нововоронцовської громади знищили опорний пункт російських військ.

Читайте також

Читайте нас у Тelegram: Суспільне Херсон

Підписуйтесь на Суспільне Херсон у Viber

На початок