Двоє братів отримали поранення у Куп'янському районі Харківщини 15 вересня — ОВА

Двоє братів отримали поранення у Куп'янському районі Харківщини 15 вересня — ОВА

Двоє братів отримали поранення у Куп'янському районі Харківщини 15 вересня — ОВА
. Одна з лікарень Харкова. Серпень 2022 року. Фото ілюстративне: Суспільне Харків

12- та 13-річні брати отримали поранення внаслідок обстрілів 15 вересня.

У дітей — вибухові травми, з посиланням на дані Центру екстреної медицини розказала Суспільному представниця Департаменту масових комунікацій обладміністрації Юлія Шупенко.

За її словами, у 13-річного хлопця осколкові поранення обличчя і руки, у його брата — осколкові поранення голови й ноги. Обоє перебувають у середньому стані тяжкості.

За даними Офісу Генпрокурора, поранені брати — жителі села Осиново Куп'янського району.

"15 вересня внаслідок обстрілу с. Осиново Харківської області отримали поранення двоє хлопчиків 12 та 13 років", — сказано у повідомленні.

Загалом у Куп'янському районі 15 вересня поранень зазнали 10 людей, 4 з них — жителі Куп'янська, йдеться у зведенні голови ОВА Олега Синєгубова.

"Протягом минулої доби ворог масовано обстрілював нещодавно звільнені населені пункти Харківщини в Харківському, Куп'янському та Ізюмському районах. Зруйновані житлові будинки та постраждалі", — повідомив Синєгубов.

У Генштабі 16 вересня повідомляли, що РФ також обстрілювала Вовчанську громаду Чугуївського району.

За даними ОВА, протягом 15 вересня на Харківщині зазнали поранень й жителька Ізюмського та Харківського районів. Голова Дергачівської громади Вячеслав Задоренко повідомив, що поранена у Харківському районі — 58-річна жителька деокупованої Козачої Лопані, селище росіяни обстріляли з артилерії.

Читайте також

Удар по Київському району Харкова 16 вересня: фото наслідків

На початок