РФ не пускає через кордон з виданими в ОРДЛО російськими паспортами — ГУР

РФ не пускає через кордон з виданими в ОРДЛО російськими паспортами — ГУР

РФ не пускає через кордон з виданими в ОРДЛО російськими паспортами — ГУР
. Фото: ГУР МО

РФ не визнає власні паспорти, видані на території самопроголошених “Л/ДНР”. Їхніх власників не пропускають через кордон. Про це інформує Головне управління розвідки Міноборони України.

За даними ГУР, після наступу українських Сил Оборони різко змінились настрої проросійськи налаштованих жителів ОРДЛО. Відзначається невдоволення ходом проведення так званої “спеціальної операції” та діями російського уряду. Панує думка, що РФ здає інтереси так званих “республік”, відзначають розвідники.

Ці настрої додатково посилились після того, як з’ясувалось, що видані на території ОРДЛО російські паспорти не мають юридичної сили на території РФ.

“Принаймні тим, хто намагався виїхати із “Л/ДНР” за таким паспортом, на російському кордоні пояснюють, що “ви ніхто і звати вас ніяк”, — йдеться у повідомленні ГУР.

Також, за даними розвідки, серед особового складу 14-ї окремої бригади спеціального призначення (в/ч 74854) ЗС РФ поширюється інформація, що до 01.12.2022 має завершитись один із етапів так званої “спеціальної військової операції”.

Після цього, за цією інформацією, нібито планується вивести з частини окупованих територій України регулярні підрозділи ЗС РФ.

“Начебто, ці території буде передано під контроль так званим “добровольчим батальйонам”. Ймовірно, на зразок 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) армійських корпусів”, — йдеться у повідомленні ГУР.

Читайте також

Удар по Кривому Рогу, звільнення Харківщини, гроші росіян під санкціями. 204-й день війни Росії проти України. Онлайн

Як в СРСР: армія РФ використовує в тилу "загороджувальні загони"

На початок