Підготовка до опалювального сезону у Києві. Які райони підготувалися найкраще

Підготовка до опалювального сезону у Києві. Які райони підготувалися найкраще

Підготовка до опалювального сезону у Києві. Які райони підготувалися найкраще
. Фото: Петро Пантелеєв/Facebook

У Києві перевірили готовність міського господарства до роботи під час опалювального сезону, проінспектували стан електричних і теплових систем та рівень ресурсного оснащення. Найбільш підготовлені, за оцінкою КМДА, Деснянський, Святошинський і Солом’янський райони.

Про це повідомляє пресслужба Київської міської державної адміністрації.

Кращими за рівнем ресурсного оснащення і спецтехнікою виявились Деснянський та Святошинський райони, також відзначили стан електромереж та обладнання в Солом’янському та Деснянському районах.

"Зазначу, що на початку наших перевірок стан електромереж та обладнання в будинках був значно гіршим. Нагадаю, що в Подільському районі керівник керуючої компанії навіть отримав догану через незадовільний рівень роботи. Однак наразі ситуація значно краща",— каже заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

За його словами, електросистема є резервною для забезпечення тепла і повинна працювати навіть в умовах підвищеного навантаження, коли люди вмикатимуть електрообігрівачі.

Що відомо

  • Кличко запевнив, що незважаючи на воєнний стан, кияни будуть забезпечені необхідними послугами взимку
  • Київ готується до опалювального сезону — накопичує запаси резервного палива і закуповує генератори. Проводяться обстеження усіх мереж життєзабезпечення, зокрема мереж електропостачання, які повинні працювати без збоїв в умовах підвищеного навантаження, щоб люди за необхідності використовували електрообігрівачі. ТЕЦ забезпечені резервним пальним
  • Міська влада планує відновити цьогорічне виконання енергоефективних проєктів у житлових будинках ОСББ та ЖБК у рамках міського конкурсу співфінансування "70/30%" в межах термінів та наявних фінансових ресурсів

Читайте також

Підготовка до опалювального сезону — Київ планує придбати пересувні мобільні котельні

Перевірка готовності до зими. Чи всі системи теплопостачання відповідають нормам

Столиця України готується до наступного опалювального сезону в посиленому режимі — Кличко

На початок