На Київщині все спокійно — вибухи на Білоцерківщині заплановані

На Київщині все спокійно — вибухи на Білоцерківщині заплановані

На Київщині все спокійно — вибухи на Білоцерківщині заплановані
. Вибух на кар'єрі. Ілюстративне фото: pixabay

6 вересня з 10:00 до 16:00 в Ольшаницькому родовищі гранітів, що в Рокитнянській селищній територіальній громаді Київщини, будуть проводитися вибухові роботи.

Про це повідомляє Київська обласна військова адміністрація із посиланням на Білоцерківську РВА.

Жителів навколишніх населених пунктів просять із розумінням поставитися до ситуації та зберігати спокій.

Що відомо

  • 30 серпня на Шамраївському родовищі гранітів, що у Сквирській громаді Білоцерківського району, проводилися технологічні роботи. Також вибухові роботи пройшли на території "Богуславського кар’єру", що в Богуславській територіальній громаді Обухівського району.
  • У Київській області у Бучанському та Вишгородському районах зранку 25 серпня було чутно звуки вибухів. Ці вибухи — ліквідація наслідків нічного обстрілу Київщини російськими військовими.
  • Усі населені пункти Київщини, які були під окупацією російських військових, перевірили на вибухонебезпечні предмети. Піротехніки обстежили 270 населених пунктів та знищили загалом 52862 боєприпаси, повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба.
  • Щоб повністю розмінувати Київську область, знадобиться 8-10 років, повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба.

Читайте також

У будинку на Макарівщині знайшли схрон росіян зі зброєю та боєприпасами

На Київщині на полі підірвався трактор

У двох районах Києва у парках знайшли боєприпаси

На початок