Удари по Очакову. Що відомо

Удари по Очакову. Що відомо

Оновлено
Удари по Очакову. Що відомо
. Фото: УНІАН

Близько 6:02 четвертого вересня російські війська завдали удари по місту Очаків Миколаївського району. Зруйновано елеватор та десятки будинків, знищено декілька тисяч тонн зерна.

Про це повідомив заступник міського голови Очакова Олексій Васьков.

"В Очакові цей ранок виявився зовсім недобрим. Зруйновано елеватор в Очакові, знищено декілька тисяч тонн зерна. Зараз наші комунальні служби розбирають завали. Також пошкоджено десятки будинків. На щастя, постраждалих немає. Якщо агресор думає, що нас це зупинить, то він помиляється. Все буде добре, все буде Україна", — розповів Олексій Васьков.

Як повідомляє Оперативне командування "Південь", атаку по Очакову здійснювали крилатими ракетами типу "Калібр".

Що відомо

  • Протягом доби 3 вересня та на ранок 4 вересня російські війська декілька разів обстрілювали Миколаївщину. Завдали удари по Миколаївському, Баштанському та Вознесенському районам області.
  • Вночі 4 вересня, близько 2:30, у Миколаєві було чутно звуки вибухів. Під обстріли російських військ потрапили лікувальні заклади та житлові будинки. Попередньо відомо, що місто обстрілювали ракетами С-300. Пошкоджено три лікувальних заклади, два навчальних, готель та музей. Попередньо без загиблих та травмованих, повідомляють в Миколаївській обласній військовій адміністрації.

Слідкуйте за новинами Суспільного Миколаїв у Telegram, Viber, YouTube та Instagram.

На початок