Окупаційні війська РФ напередодні приїзду місії МАГАТЕ знову обстрілюють Енергодар

Окупаційні війська РФ напередодні приїзду місії МАГАТЕ знову обстрілюють Енергодар

Окупаційні війська РФ напередодні приїзду місії МАГАТЕ знову обстрілюють Енергодар
Наслідки обстрілів російськими віськовими будівлі міської ради Енергодара. Фото: Telegram-канал Дмитра Орлова

Сьогодні, 31 серпня, російські окупаційні війська знову обстрілюють місто Енергодар з метою звинуватити в обстрілах українську сторону.

Про це повідомив голова Нікопольської РВА Євген Євтушенко.

"Мета цього дійства — створити відповідну картину для комісії МАГАТЕ та сформувати пул місцевих жителів, які під камери ЗМІ повідомлять комісії про обстріли міста з нашого боку водосховища", — зазначив посадовець.

Євген Євтушенко наголосив, що ситуація з провокаціями небезпечна тим, що в будь-який момент окупанти можуть скерувати свої гаубиці в бік Нікополя. Тому посадовець закликав містян бути уважними та не перебувати на відкритих майданчиках.

Також армія РФ обстріляла міську раду Енергодара. Фото наслідків обстрілів оприлюднив міський голова Енергодара Дмитро Орлов.

"Частково зруйнований фасад і частково зруйнований один з поверхів міськради. Їх 20 березня окупували російські військові, зробили там склад військової техніки і оформили там самопроголошену адміністрацію окупаційної влади", — розповів у коментарі Суспільному Запоріжжя міський голова.

Раніше Суспільне повідомляло, що у ніч на 29 серпня окупаційні війська РФ обстріляли житлові квартали Енергодара. Внаслідок обстрілу були поранені 10 місцевих жителів.

Читайте також: МАГАТЕ вирушила на ЗАЕС і хоче провести там кілька днів

Підписуйтеся на Суспільне Запоріжжя у Viber або в Telegram

На початок