"Шахтар" здобув першу перемогу в УПЛ оновленим складом, обігравши "Кривбас": відео

"Шахтар" здобув першу перемогу в УПЛ оновленим складом, обігравши "Кривбас": відео

"Шахтар" здобув першу перемогу в УПЛ оновленим складом, обігравши "Кривбас": відео
. ФК "Шахтар"

Для перемоги "Гірникам" виявилося достатньо одного забитого м'яча.

Донецький "Шахтар" здобув першу перемогу у новому розіграші чемпіонату України. У другому турі "Гірники" завдали поразки криворізькому "Кривбасу" з рахунком 1:0.

"Шахтар" розпочав виступи у новому розіграші УПЛ з втрати очок. У стартовому турі, граючи оновленим складом, "Гірники" зіграли внічию з "Металістом" 1925.

Другим суперником "Гірників" у матчі став "Кривбас", який до поєдинку підходив без головного тренера на лаві запасних. Юрій Вернидуб відбував дискваліфікацію через вилучення, яке заробив під час гри проти "Колоса".

Читайте також: "Ну і що ти хочеш розповісти?" Юрія Вернидуба через емоції вилучили у першому матчі сезону УПЛ: відео

Перший тайм матчу "Шахтар" - "Кривбас" закінчився нульовою нічиєю. Хоча обидві команди мали можливість відкрити рахунок: Артем Бондаренко та Данило Сікан не реалізували моменти у донеччан, тоді як Назар Волошин у криворіжців на добиванні з кількох метрів пробив вище воріт.

Старт другої половини зустрічі проходив за ідентичним сценарієм. "Шахтар" продовжував контролювати м'яча, тоді як "Кривбас" відповідав контратаками.

І все ж "Шахтарю" вдалося забити. Через дві хвилини після того, як "Кривбас" залишився удесятьох після вилучення Микити Татаркова, подачу з флангу у виконанні Михайла Мудрика замкнув Артем Бондаренко.

Гол Бондаренка у підсумку виявився єдиним у матчі. 1:0 - "Шахтар" здобуває першу перемогу у новому сезоні.

УПЛ. Другий тур

"Шахтар" - "Кривбас" 1:0

Гол: Бондаренко, 76

Що відомо

  • Завдяки перемозі над "Кривбасом" донецька команда піднялася на четверте місце в турнірній таблиці УПЛ, маючи чотири очки. Криворіжці - 14-і без набраних балів.
  • "Шахтар" дізнався суперників у групі Ліги чемпіонів. "Гірники" зіграють проти "Реала", "Лейпцига" та "Селтіка".
  • Наступний матч "Шахтар" проведе у п'ятницю, 2 вересня, проти "Руха". А ось "Кривбас" у неділю, 4 вересня, гратиме проти "Львова".
На початок