Директора департаменту Харківської міськради помітили на відпочинку в Ніцці

Директора департаменту Харківської міськради помітили на відпочинку в Ніцці

Директора департаменту Харківської міськради помітили на відпочинку в Ніцці
. Сергій Колесник опублікував фото з відпочинку в Ніцці. Фото: Сергій Колесник/Instagram

Директор департаменту земельних відносин Харківської міської ради Сергій Колесник опублікував фото з відпочинку в Ніцці. У мерії ініціювали службову перевірку.

Про те, що Колесник опублікував фото з Франції, повідомила фракція "Європейської солідарності" в Харківській міській раді.

"Директор департаменту земельних відносин Сергій Колесник у такі відповідальні для країни та міста дні вирішив відвідати курортне французьке місто Ніццу й поділитися деталями відпочинку в соцмережах", — сказано в повідомленні.

Фракція оприлюднила раніше опубліковані Колесником знімки, на яких він на центральному майдані Ніцци, а також сідає за кермо автомобіля Porsche 911 з номерами харківської реєстрації.

"Фракція звертається з вимогою перевірки вищенаведеної інформації та у разі підтвердження її достовірності виступає з ініціативою звільнення Сергія Колесника з посади директора департаменту земельних відносин у Харківській міській раді", — сказано в дописі.

Мер Харкова Ігор Терехов у коментарі виданню "Думка" сказав, що ініціював перевірку факту можливого перебування Колесника за кордоном.

"У мене рішення однозначне. Ця людина не має обіймати, якщо підтвердяться факти, таку посаду, яку вона обіймає", — сказав Терехов.

Суспільне звернулося за коментарем до Сергія Колесника та Державної прикордонної служби України щодо підстав, на яких службовець Харківської міської ради перетнув кордон.

Що відомо

  • Депутат Харківської обласної Володимир Скоробагач і його донька Марія, депутатка Харківської міськради, стали одними з фігурантів розслідування "Української правди" про посадовців за кордоном під час війни РФ проти України. Родину Скоробагачів помітили на елітному курорті Сен-Жан-Кап-Ферра неподалік Ніцци. Марія Скоробагач підтвердила Суспільному свої виїзди за кордон. Володимир Скоробагач, за словами доньки, виїжджає з України час від часу як волонтер "у справах фонду".
На початок