На війні з Росією загинули Ігор Андрущенко та Оксана Кльокта з Полтавщини

На війні з Росією загинули Ігор Андрущенко та Оксана Кльокта з Полтавщини

На війні з Росією загинули Ігор Андрущенко та Оксана Кльокта з Полтавщини
. Суспільне Полтава

Ігор Андрущенко та Оксана Кльокта загинули на Донеччині. Про це Суспільному розповіли речник обласного центру комплектування та соцпідтримки Роман Істомін та голова Лохвицької громади Віктор Радько.

16 серпня внаслідок обстрілу загинула 51-річна Оксана Кльокта родом з Лубенщини. Відбулося це біля села Мазанівка, що на Донеччині, розповів Роман Істомін. Вона мала звання старшого солдата. Прощання із Оксаною запланували на 23 серпня у Лубнах.

Біля того ж села 21 серпня поліг Ігор Андрущенко. Воїн народився і жив у Лохвиці, розповів голова громади Віктор Радько. Працював водієм у комунальному підприємстві. Солдатові було 34 роки. У нього лишилися батьки, дружина, двоє синів та сестра. Дата поховання з бійцем поки невідома.

Що відомо:

  • Обстріли на Полтавщині почалися у перший день повномасштабного вторгнення Росії на територію України. 24 лютого обстріляли Миргород.
  • За час повномасштабної війни російська армія обстрілювала також об’єкти у Полтаві, Кременчуці, Лубенській, Терешківській та Карлівській громадах.
  • За кількістю загиблих найбільш масштабний обстріл на Полтавщині стався 27 червня у Кременчуці. Російська ракета влучила у ТЦ "Амстор".

Читайте також:

На війні загинув воїн з Полтавщини Сергій Гаврик

Віктор Харченко та Андрій Бухало з Полтавщини загинули на війні з Росією

На початок