Українські книжкові блогери збирають кошти для ЗСУ, розігруючи книжки

Українські книжкові блогери збирають кошти для ЗСУ, розігруючи книжки

Українські книжкові блогери збирають кошти для ЗСУ, розігруючи книжки
. Фото: Люда Дмитрук/Facebook

Книжкові блогери організовують лотереї для збору коштів для ЗСУ. Про це повідомляє видання "Читомо" з посиланням на модератора обʼєднання "Booktube українською" у Facebook Людмилу Дмитрук.

Після початку повномасштабного вторгнення Росії до України, книжкові блогери обʼєдналися, щоб долучитися до збору коштів для ЗСУ. Спільнота запустила хештег #ЧитаюДляЗСУ та закликає усіх активних читачів долучатися.

Також блогери влаштовують книжкові благодійні розпродажі, на яких можна придбати книжки Доржа Бату, Оксани Забужно, Марії Матіос та інших з автографами авторів.

Блогерам уже вдалось зібрати понад 90 тисяч гривень – за них придбали два тепловізори та взуття для військових.

"У цей час кожен з нас хоче допомагати захисникам та захисницям, бо, зрештою, завдяки їм ми продовжуємо жити і читати. Тому у нас у планах ще чимало активностей, аби збирати кошти на ЗСУ", — зазначила Людмила Дмитрук.

Як підтримують Україну у світі під час війни

Читайте нас у Facebook або Telegram

Станьте частиною Суспільне Культура: напишіть нам про цікаві події культурного життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Ваші історії важливі для нас!

На початок