Дмитро Шуров стане музичним продюсером Нацвідбору Євробачення

Дмитро Шуров стане музичним продюсером Нацвідбору Євробачення

Дмитро Шуров стане музичним продюсером Нацвідбору Євробачення
.

З 17 серпня Суспільне Мовлення розпочинає прийом заявок на участь у Національному відборі на Євробачення-2023. Офіційним музичним продюсером Нацвідбору стане музикант Дмитро Шуров (Ріаnобой).

"Як музикант, який постійно працює, я добре розумію, наскільки потужною зброєю є музика під час війни. Музика підіймає з емоційного дна, дає надію, заряджає, лікує. Україні є що дати світові, ми нація вільних людей, які хочуть створювати, а не руйнувати, і дуже важливо, щоб нова українська музика народжувалася і потрапляла до людей", — зазначив Шуров.

Кінцевий термін подачі заявок — 15 жовтня 2022 року. Заявку можна подати тут. Склад і журі фіналу Нацвідбору, а також національного журі для міжнародного конкурсу Євробачення визначатимуть українці.

Фінал Національного відбору на Євробачення-2023 відбудеться у грудні в Києві. Переможця оголосять під час трансляції фіналу у прямому ефірі телеканалів Суспільного та на діджитал-платформах Суспільного.

Дмитро Шуров — український музикант, соліст проєкту Ріаnобой 2009 року. У минулому — піаніст гуртів Океан Ельзи (2001—2004), Esthetic Education (2004—2008), Земфіра (2006—2009).

Більше новин про конкурс Євробачення

Читайте нас у Facebook та Telegram

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Ваші історії важливі для нас!

На початок